به گزارش صدای بورس، به گزارش شرکت کارگزاری بانک رفاه کارگران از آذرماه ۱۳۸۴ فعالیت رسمی خودش را تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار تهران آغاز کرده و در حال حاضر مدیریت چهار صندوق سرمایهگذاری را برعهده دارد؛ در ادامه ضمن معرفی این صندوقها، مروری بر عملکرد آنها خواهیم داشت.
صندوق سرمایهگذاری گنجینه رفاه
نخستین صندوق این مجموعه با نام صندوق سرمایهگذاری گنجینه رفاه، در تیرماه ۱۳۸۹ آغاز به کار کرد. خالص ارزش داراییهای صندوق اکنون از مرز ۴۳۰۰ میلیارد ریال نیز عبور کرده و بازار سهام و در صدر آن، گروههای «خودرو و ساخت قطعات»، «فلزات اساسی» و «بانکها و مؤسسات اعتباری» سهمی ۹۸ درصدی در پرتفوی صندوق دارد. این صندوق سهامی در یکسال گذشته بازدهی ۲۶ درصدی داشته و در افقی بلندمدت نیز موفق به خلق بیش از ۱۰ هزار درصد بازدهی مرکب شده است.
صندوق سرمایهگذاری توسعه اعتماد رفاه
اردیبهشتماه ۱۳۹۱ دومین صندوق این کارگزاری با نام صندوق سرمایهگذاری توسعه اعتماد رفاه، باز هم در گروه صندوقهای سهامی، فعالیت خود را آغاز کرد. خالص ارزش داراییهای این صندوق امروز در مرز ۲۵۶۰ میلیارد ریال قرار دارد. سهم بازار سهام از پرتفوی این صندوق چیزی حدود ۹۸ درصد است و حاصل این ترکیب دارایی کسب ۳۲ درصد بازدهی در ۱۲ ماه اخیر بوده است. این صندوق سهامی همچنین طی حدود ۱۱ سال فعالیتش بازدهی مرکبی ۷۴۵۰ درصدی داشته است.
صندوق سرمایهگذاری نگین رفاه
کارگزاری بانک رفاه، در شهریورماه سال ۱۳۹۱ و در راستای جذب سرمایهگذاران ریسکگریز، صندوق با درآمد ثابت نگین رفاه را تأسیس کرد. خالص ارزش داراییهای این صندوق، اکنون در مرز ۴۰ هزار میلیارد ریال قرار دارد. متناسب با نوع صندوق، بازار سهام سهم اندکی در پرتفوی آن داشته و بیشترین سرمایه صندوق با ۴۵ و ۴۱ درصد، به ترتیب به سپرده بانکی و بازار بدهی اختصاص یافته است. صندوق نگین رفاه در یکسال اخیر، بیش از ۲۳ درصد بازدهی محقق ساخته که آمار خوبی در مقایسه با سود سپرده بانکی و بازدهی بسیاری از دیگر صندوقهای با درآمد ثابت محسوب میشود.
در جدول مشروح عملکرد صندوقهای سرمایهگذاری تحت مدیریت کارگزاری بانک رفاه را مشاهده میکنید.
استراتژی منعطف
استراتژی شرکت در خصوص مدیریت صندوقهای سهامی فعالانه است به طوری که لزوما هم جهت با ساختار کلی بازار و به نوعی حرکت در مسیر شاخص کل نبوده و در مقاطع زمانی مختلف و بنا به اقتضای شرایط، ساختار متفاوتی به خود میگیرد. نمادهایی که برای صندوقها انتخاب میشوند، پس از بررسیهای تحلیلی و تایید صلاحیت بنیادی بوده که در کنار آن شرایط ورود و خروج با ابزار تکنیکالی است. مدیریت صندوقهای سهامی در دوره رکودی بازار تدافعی بوده که با تمرکز بر نماد شرکتهای بزرگ و مورد حمایت حقوقیهای بزرگ است و در دوره رونق و پویایی بازار نیز وزن سهام با مارکت متوسط اضافه میشود. مدیریت صندوق سرمایه گذاری با درآمد ثابت نگین رفاه نیز کاملا با ثبات و به دور از هیجانات بازار سهام است. ترکیب داراییها به نحوی است که صندوق نگین همواره و به طور مستمر بازدهی بیشتری از بانکها و اوراق ثبت کند طوری که برای سرمایه گذاران ریسکپذیر کاملا جذاب باشد و به نوعی این طبقه از سرمایهگذاران را به اهداف خود برساند.
شماره ۵۲۸ هفته نامه اطلاعات بورس
نظر شما